Komentované prohlídky zoo

Zoo Liberec láká návštěvníky na každodenní komentované prohlídky

Se začátkem letních prázdnin, ve čtvrtek 1. července 2021,  liberecká zoo opět zahajuje pravidelné komentované prohlídky pro veřejnost. Ty budou probíhat každý den, vždy v 10.00 a 14.00. Prohlídka pod vedením zkušeného lektora potrvá nejméně 1,5 hodiny a účastníci se dozví mnoho informací ze života chovaných zvířat i samotné zoo.

zoo_prohlidky

Celý červenec a srpen, od pondělí do neděle, mohou návštěvníci zoo za příplatek 60 Kč na osobu k základní vstupence využít služby odborného průvodce. Komentované prohlídky budou v liberecké zoo probíhat denně včetně svátků a víkendů, vždy v 10 a ve 14 hodin. Kapacita prohlídky je omezena na 10 osob, a proto je potřeba si daný den a hodinu předem rezervovat na webových stránkách zahrady (https://www.zooliberec.cz/komentovane-prohlidky/novinky-v-zoo/ ). Sraz s průvodci je vždy v daný čas na prostranství za hlavním vstupem do zoo.

Akce je vhodná pro všechny dospělé zájemce a děti od šesti let. Délka prohlídkové trasy měří necelé dva kilometry a návštěvníci na ni mohou pozorovat na 170 vzácných a ohrožených druhů zvířat.